Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny | 12 ks |
Vajcia | 1 ks |
Bezlepková múka Schär Mix B | 150 g |
BIO pohánková múka | 60 g |
Bezlepková múka Promix Forte | 90 g |
Prepustené maslo ghí | 55 g |
Sušené BIO droždie | 7 g |
Psyllium v prášku | 3 g |
BIO kokosový cukor | 1 PL |
Odtučnené sušené mlieko | 3 PL |
Voda | 150 ml |
Ružová soľ | štipka |
Suché ingrediencie (múka, cukor, soľ, droždie, psyllium) zmiešame dokopy. Maslo si spražíme, necháme trošku prechladnúť a zmiešame spolu s vajíčkom a mliekom (v 100ml teplej vody rozmiešame 3 PL sušeného mlieka, potom pridáme 50ml studenej vody).
Mixérom vypracujeme cesto (cca 10 minút). Z cesta si vypracujeme 12 väčších gulí, z ktorých spravíme akoby placky. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a necháme kysnúť pri teplote 50º C 35 minút.
Vyberieme z rúry, do koláčov spravíme jamky, boky potrieme rozšľahaným vajíčkom a naplníme napr. tvarohom a makom. Náplň jednoducho zvolíme podľa chuti.
Necháme kysnúť ešte 10 minút a potom teplotu zvýšime na 180º C. Pečieme 35 minút.
Dobrú chuť.
„Ste spoľahlivý, rýchly internetový obchod. Vôbec nemám obavu nakupovať. Ďakujem“