Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Zásielku som prevzala, prišla v poriadku a s dodaným tovarom a službami som veľmi spokojná. Ďakujem.“
Jana Vidholdová
Suroviny | 12 ks |
Vajcia | 1 ks |
Bezlepková múka Schär Mix B | 150 g |
BIO pohánková múka | 60 g |
Bezlepková múka Promix Forte | 90 g |
Prepustené maslo ghí | 55 g |
Sušené BIO droždie | 7 g |
Psyllium v prášku | 3 g |
BIO kokosový cukor | 1 PL |
Odtučnené sušené mlieko | 3 PL |
Voda | 150 ml |
Ružová soľ | štipka |
Suché ingrediencie (múka, cukor, soľ, droždie, psyllium) zmiešame dokopy. Maslo si spražíme, necháme trošku prechladnúť a zmiešame spolu s vajíčkom a mliekom (v 100ml teplej vody rozmiešame 3 PL sušeného mlieka, potom pridáme 50ml studenej vody).
Mixérom vypracujeme cesto (cca 10 minút). Z cesta si vypracujeme 12 väčších gulí, z ktorých spravíme akoby placky. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a necháme kysnúť pri teplote 50º C 35 minút.
Vyberieme z rúry, do koláčov spravíme jamky, boky potrieme rozšľahaným vajíčkom a naplníme napr. tvarohom a makom. Náplň jednoducho zvolíme podľa chuti.
Necháme kysnúť ešte 10 minút a potom teplotu zvýšime na 180º C. Pečieme 35 minút.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Zásielku som prevzala, prišla v poriadku a s dodaným tovarom a službami som veľmi spokojná. Ďakujem.“
Jana Vidholdová