Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Ďakujem za rýchle a bezproblémové vybavenie objednávky čajov, ktoré som akútne potrebovala. Som príjemne prekvapená sortimentom, ktorý máte v ponuke, vašim prístupom k zákazníkovi, dôkladným zabalením tovaru a po tejto skúsenosti som sa stala vašou vernou zákazníčkou.“
Anna
 
            | Suroviny | |
| Paradajky v konzerve BIO | 400 g | 
| Paradajkový pretlak | 2 pl | 
| Stopkový zeler | 250 g | 
| Paprika | 1 ks | 
| Zemiaky | 2 ks | 
| Chilli | Podľa chuti | 
| Biela fazuľa | 400 g | 
| Červená paprika | 1 čl | 
| Petržlenová vňať | 1 ks | 
| Cesnak | 2 ks | 
| Soľ | Podľa chuti | 
Fazuľa je strukovina plná látok prospešných pre ľudský organizmus. U vegánov by mali strukoviny tvoriť veľkú časť jedálnička. Tento recept je vegánsky, plný výživných látok a vitamínov, no najmä je nesmierne chutný.
1. Fazuľu namočíme na 24 hodín do studenej vody.
2. Na doske si nakrájame papriku, stopkový zeler a jeden strúčik cesnaku.
3. Pripravenú zeleninu opražíme na troche oleja alebo rastlinného masla.
4. Keď je zelenina opražená, pridáme soľ, čili a červenú papriku a premiešame.
5. Následne pridáme paradajky v konzerve a paradajkový pretlak.
6. Povaríme 5 minút za stáleho miešania.
7. Do hrnca pridáme vopred namočenú fazuľu, zemiaky a dolejeme do hrnca vodu.
8. Pridáme petržlenovú vňať, ktorá polievke dodá výbornú chuť.
9. Polievku necháme variť na miernom ohni a občasne ju kontrolujeme.
10. Ochutnáme fazuľu a zemiaky. Keď sú obe suroviny mäkké, môžeme polievku odstaviť z ohňa.
11. Pridáme 1 strúčik rozdrveného cesnaku.
12. Polievku podávame teplú.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Ďakujem za rýchle a bezproblémové vybavenie objednávky čajov, ktoré som akútne potrebovala. Som príjemne prekvapená sortimentom, ktorý máte v ponuke, vašim prístupom k zákazníkovi, dôkladným zabalením tovaru a po tejto skúsenosti som sa stala vašou vernou zákazníčkou.“
Anna
