Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Paradajková fazuľovica

Paradajková fazuľovica
Suroviny
Paradajky v konzerve BIO 400 g
Paradajkový pretlak 2 pl
Stopkový zeler 250 g
Paprika 1 ks
Zemiaky 2 ks
Chilli Podľa chuti
Biela fazuľa 400 g
Červená paprika 1 čl
Petržlenová vňať 1 ks
Cesnak 2 ks
Soľ Podľa chuti

Fazuľa je strukovina plná látok prospešných pre ľudský organizmus. U vegánov by mali strukoviny tvoriť veľkú časť jedálnička. Tento recept je vegánsky, plný výživných látok a vitamínov, no najmä je nesmierne chutný.

Ako budeme postupovať

1. Fazuľu namočíme na 24 hodín do studenej vody.

2. Na doske si nakrájame papriku, stopkový zeler a jeden strúčik cesnaku.

3. Pripravenú zeleninu opražíme na troche oleja alebo rastlinného masla.

4. Keď je zelenina opražená, pridáme soľ, čili a červenú papriku a premiešame.

5. Následne pridáme paradajky v konzerve a paradajkový pretlak.

6. Povaríme 5 minút za stáleho miešania.

7. Do hrnca pridáme vopred namočenú fazuľu, zemiaky a dolejeme do hrnca vodu.

8. Pridáme petržlenovú vňať, ktorá polievke dodá výbornú chuť.

9. Polievku necháme variť na miernom ohni a občasne ju kontrolujeme.

10. Ochutnáme fazuľu a zemiaky. Keď sú obe suroviny mäkké, môžeme polievku odstaviť z ohňa.

11. Pridáme 1 strúčik rozdrveného cesnaku.

12. Polievku podávame teplú.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ešte som ani nevyrazila do BA a už mi poštárka práve doniesla zásielku rovno k dverám. Ďakujem Vám veľmi pekne za ochotu a promptnosť.“

Ostrožlíková