Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaPo upečení ich chuť pripomína karamel a ich textúra je príjemne jemná a žuvacia.
Suroviny | |
BIO ovsené vločky | 80 g |
Lúpaný sezam | 6 g |
BIO lúpané, slnečnicové semienka | 15 g |
Arašidová nátierka chrumkavá BIO | 110 g |
Pohánkový med | 50 g |
Ružová soľ | štipka |
Cejlónska škorica | štipka |
Maslo GHÍ | 45 g |
Kokosový cukor | 50 g |
Horká čokoláda s kokosovým mliekom | 35 g |
Cukor, maslo, med, arašidové maslo = dáme do jednej nádoby a zahrejeme v mikrovlnnej rúre, aby sa suroviny roztopili.
Zatiaľ v druhej mise zmiešame vločky, semienka, soľ, škoricu, nakrájané kúsky čokolády.
Spojíme obe zmesi dokopy (odporúčame spojiť až tá prvá zmes prechladne, inak sa čokoláda roztopí) a rovnomerne rozotrieme na papier na pečenie.
Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 ºC – 12 minút (alebo kým zmes nezačne karamelizovať).
Krájame až hmota trochu prechladne. Po dôkladnom vychladnutí sú štvorčeky (alebo už ako si hmotu nakrájate) príjemne žuvacie s karamelovou chuťou.
Dobrú chuť!
„Ďakujem za rýchle vybavenie mojej objednávky, bola som s vašou sľužbou veľmi spokojná.“