Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dobry den.. Dakujem za rychle vybavenie objednavky. Som velmi spokojna.“
Anna Hanuliakova
Po upečení ich chuť pripomína karamel a ich textúra je príjemne jemná a žuvacia.
Suroviny | |
BIO ovsené vločky | 80 g |
Lúpaný sezam | 6 g |
BIO lúpané, slnečnicové semienka | 15 g |
Arašidová nátierka chrumkavá BIO | 110 g |
Pohánkový med | 50 g |
Ružová soľ | štipka |
Cejlónska škorica | štipka |
Maslo GHÍ | 45 g |
Kokosový cukor | 50 g |
Horká čokoláda s kokosovým mliekom | 35 g |
Cukor, maslo, med, arašidové maslo = dáme do jednej nádoby a zahrejeme v mikrovlnnej rúre, aby sa suroviny roztopili.
Zatiaľ v druhej mise zmiešame vločky, semienka, soľ, škoricu, nakrájané kúsky čokolády.
Spojíme obe zmesi dokopy (odporúčame spojiť až tá prvá zmes prechladne, inak sa čokoláda roztopí) a rovnomerne rozotrieme na papier na pečenie.
Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 ºC – 12 minút (alebo kým zmes nezačne karamelizovať).
Krájame až hmota trochu prechladne. Po dôkladnom vychladnutí sú štvorčeky (alebo už ako si hmotu nakrájate) príjemne žuvacie s karamelovou chuťou.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dobry den.. Dakujem za rychle vybavenie objednavky. Som velmi spokojna.“
Anna Hanuliakova