Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Balíček prišiel v poriadku, prekvapili ste ma rýchlosťou dodávky. Ďakujem krásne aj za darčeky... som veľmi spokojná a budem Váš obchod odporúčať aj známym Usmiaty.“
Zuzana Fleischhackerová
 
            | Suroviny | |
| Špagety semolina BIO | 250 g | 
| Brokolica | 1 ks | 
| Ryžová smotana | 400 ml | 
| Biely rastlinný jogurt | 2 pl | 
| Vegánsky syr | podľa chuti | 
| Bazalka | 1 čl | 
| Hríby | 1 pl | 
| Sójová omáčka | podľa chuti | 
| Soľ | 1 čl | 
Vegánstvo sa za posledné roky dostáva do popredia, viac sa o ňom rozpráva a stáva sa veľmi dôležitým bojovníkom s klimatickou krízou. Niekedy Vás však prepadne chuť na cestoviny s krémovou omáčkou. To nie je žiaden problém! Rastlinné smotany nájdete u nás na biocare a recept, ako pripraviť výbornú brokolicovú krémovú omáčku sme si pre Vás pripravili tiež. Recept je rýchly, chutný a zaručene Vás nasýti.
1. Na doske si nakrájame čerstvé hríby, ktoré opražíme na panvici na troche oleja.
2. Celú brokolicu dáme variť do vody so soľou, v ktorej budeme neskôr variť špagety.
3. Keď je brokolica uvarená, ale ešte sa nerozpadá, vyberieme ju z vody, nakrájame a pridáme na panvicu k hríbom.
4. Do panvice vylejeme smotanu a pridáme sójovú omáčku.
5. Premiešame a na miernom plameni necháme variť, kým sa brokolica rozpadne.
6. Občas omáčku skontrolujeme a premiešame.
7. Pridáme sušenú alebo čerstvú bazalku.
8. Pridáme dve lyžice bieleho rastlinného jogurtu a podľa potreby môžeme pridať aj vegánsky syr a za stáleho miešania necháme prevariť.
9. Vo vode, v ktorej sa varila brokolica varíme aj špagety.
10. Keď sú špagety hotové, polejeme ich omáčkou a môžeme pridať nastrúhaný vegánsky syr a podávame s láskou.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Balíček prišiel v poriadku, prekvapili ste ma rýchlosťou dodávky. Ďakujem krásne aj za darčeky... som veľmi spokojná a budem Váš obchod odporúčať aj známym Usmiaty.“
Zuzana Fleischhackerová
