Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Zasielka dosla v poriadku,vsetko v 100% stave a rychlo,presne ako som objednal. “
Zenovitz
| Potrebujeme | |
| Vajce | 1 ks |
| BIO tofu bez príchute | 1 ks |
| Sušený tymián | 1/2 čl |
| Sušená petržlenová vňať | 1/2 čl |
| Ružová soľ | 1 čl |
| Mleté čierne korenie | 1/2 čl |
| Balsamico di Modena | 1/2 čl |
| Sójová omáčka Tamari | 1 čl |
| Mleté chilli papričky | podľa chuti |
| Cibuľa | 1 ks (cca 140 g) |
| Sladká údená paprika | 1/4 čl |
| Strúčik cesnaku | 1 ks |
| Plnotučná horčica s fruktózou | 10 g |
| Nízkokalorický kečup | 12 g |
| Psyllium semienka-drvené | 10 g |
| BIO kokosový olej |
Postup:
Tofu nastrúhame, pridáme rozšľahané vajce, opraženú cibuľu a zvyšok surovín. Rukou vypracujeme hmotu, ktorú necháme v chlade aspoň hodinu odležať. Tvarujeme ,,placky“ a opekáme z oboch strán na kokosovom oleji.
Žemľu a oblohu zvolíme podľa chuti. Z uvedeného množstva pripravíte 2-3 ks hamburgerov.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Zasielka dosla v poriadku,vsetko v 100% stave a rychlo,presne ako som objednal. “
Zenovitz
