Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dobrý deň, chcem Vám veľmi pekne poďakovať za perfektne a rýchlo vybavenú objednávku a tiež za taštičku plnú milých drobností, veľmi ste ma potešili. Prajem celému Vášmu tímu nech sa Vám dobre darí v práci aj v osobnom živote.“
G.Erhardtová
 
            | Suroviny | |
| Fazuľa | 250 g | 
| Cibuľa | 5 ks | 
| Paprika | 4 ks | 
| Rajčiny | 4 ks | 
| Zemiaky | 5 ks | 
| Cesnak | Podľa potreby | 
| Paradajkový pretlak | 400 g | 
| Mletá paprika | 3 pl | 
| Soľ | Podľa potreby | 
| Olej | 10 pl | 
| Majorán | 2 čl | 
| Bylinky | Podľa potreby | 
| Kakao | 5 pl | 
Predstavujeme vám recept vhodný pre diabetikov aj pre vegánov, po ktorom sa budete zalizovat ešte týždeň. Túto gulášovú polievku môžete navariť v hrnci ale aj v kotlíku. Nezabudnite však, že najdôležitejšie pravidlo pri varení gulášu je, že pomer zemiakov a cibule by mal byť vždy rovnaký.
1. Večer pred varením namočíme fazuľu a necháme ju vo vode celú noc.
2. Na doske nakrájame cibuľu a následne ju opražíme na oleji v hrnci.
3. Cibuľu posypeme koreninami a bylinkami a premiešame.
4. Papriku nakrájanú na malé kúsky pridáme do hrnca a chvíľu pražíme.
5. Keď paprika trochu zmäkne, pridáme do hrnca paradajkový pretlak a rajčiny nakrájané na malé kocky.
6. Necháme prevrieť.
7. Prilejeme vodu a pridáme fazuľu.
8. Guláš osolíme a necháme variť.
9. Keď fazuľa trochu zmäkne, pridáme kakao a podľa chuti dochutíme.
10. Do hrnca prisypeme zemiaky nakrájané na kocky.
11. Keď sú zemiaky uvarené a fazuľa je mäkká, pridáme cesnak podľa chuti.
12. Povaríme ešte 5 minút a odstavíme.
13. Pridáme do polievky majorán a naložíme guláša do taniera.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dobrý deň, chcem Vám veľmi pekne poďakovať za perfektne a rýchlo vybavenú objednávku a tiež za taštičku plnú milých drobností, veľmi ste ma potešili. Prajem celému Vášmu tímu nech sa Vám dobre darí v práci aj v osobnom živote.“
G.Erhardtová
