Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Chcem sa Vám poďakovať za prompné vybavenie mojej objednávky. Včera pred obedom som si u Vás objednal tovar a dnes ráno pred 8 hod som ho mal doma, presne ako ste mi včera povedali. Ďakujem, budem Vás odporúčať známym.“
Ing. Czímer
Suroviny | |
Celozrnná múka | 250 g |
Kyslá smotana | 2 balenia x 250 g |
Vajcia | 5 ks |
Mlieko | 1300 ml |
Voda | 80 ml |
Vanilkový cukor | 3 polievkové lyžice |
Práškový cukor | 270 g |
Repkový olej BIO | 100 ml |
Trstinový cukor | Podľa chuti |
Prášok do pečiva | 1 balenie |
Pudingový prášok | 2 balenia |
Proteínový prášok | 25 g |
Prášková šľahačka | 2 balenia |
Ghí maslo | Podľa potreby |
Doprajte si sviežu smotanovú maškrtu s ovocím, ktorá je navyše plná bielkovín. Pri varení pudingu jednoducho pridáte proteínový prášok a poobedná svačinka ku káve, ktorá perfektne zasýti a uspokojí chuťové bunky, je na svete! Koláčik možno pripraviť vo vanilkovej verzii, čokoládovej, ale i jahodovej alebo netradičnej kokosovej- záleží od príchutí pudingové a proteínového prášku, ktoré zvolíte. Nech bude Vaša voľba akákoľvek, pripravte sa na lahodný zákusok, ktorý jednoznačne nebudete piecť len raz. Koláčik je po upečení vysoký, preto odporúčame zvoliť veľký a hlboký plech.
1. Pripravíme si proteínový puding: balenia pudingového prášku rozmiešame spoločne s trstinovým cukrom a s približne 300 ml mlieka. Zvyšných 700 ml mlieka zavaríme. Do mlieka, ktoré je vo vare, pridáme pripravenú pudingovú zmes a za pravidelného miešania varíme približne 2 minúty. Postupne pridávame proteínový prášok. Uvarený puding necháme vychladnúť.
2. Pripravíme si plech, ktorý si potrieme Ghí maslom a zasypeme tenkou vrstvou múky.
3. Predohrejeme si rúru na 180 °.
4. V miske vyšľaháme žĺtky, pridáme vanilkový cukor a ďalej miešame, dokým sa nevytvorí pena. Do vyšľahanej zmesy pridáme vodu, olej, múku a prášok do pečiva. Na záver opatrne zamiešame sneh a zmes dáme na plech.
5. Pomocou malej lyžičky dávame na cesto, ktoré je na plechu, kôpky pudingu.
6. Pečieme približne 40 minút pri teplote 180 °.
7. Pripravíme si šľahačku.
8. V samostatnej miske pripravíme zmes pochúťkovej smotany, vanilkového a práškového cukru. Smotanovú zmes pridáme do vyšľahanej šľahačky. Premiešame.
9. Smotanovo - šľahačkovú vrstvu nanesieme na upečený koláčik s pudingom.
10. Podávame s obľúbeným ovocím.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Chcem sa Vám poďakovať za prompné vybavenie mojej objednávky. Včera pred obedom som si u Vás objednal tovar a dnes ráno pred 8 hod som ho mal doma, presne ako ste mi včera povedali. Ďakujem, budem Vás odporúčať známym.“
Ing. Czímer