Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny | |
Špaldová múka | 200 g |
Ghí maslo | 120 g |
Kypriaci prášok na pečenie | 2 ČL |
Vanilkový cukor | 8 g |
Trstinový cukor | 100 g |
Vajce | 1 ks |
Polotučné mlieko | 120 ml |
Mliečna čokoláda na varenie | 110 g |
Kakao | 20 g |
Soľ | štipka |
Čučoriedky | podľa chuti |
Každý z nás už vyskúšal kúsok neba v podobe mäkkučkého muffinu. Tento malý koláčik sa dá urobiť na mnoho spôsobov. A čo je najpodstatnejšie- presne podľa vašej chuti. Receptov na muffiny nájdeme naozaj mnoho. Ale len jeden recept je taký, ktorý je: z kvalitných surovín, hotový do polhodiny, vhodný aj pre začiatočníkov. Duo kvalitnej čokolády a čučoriedok? Tomu proste neodoláte! Garantujeme, že toto bude váš najobľúbenejší recept na vláčne muffiny. Prichystajte si suroviny, ideme na to!
1. Zmiešame si sypké suroviny: preosiatu múku, cukor, prášok do pečiva, a vanilkový cukor.
2. Elektrickým mixérom zvlášť vymiešame vajíčko so štipkou soli. Pridáme mlieko a rozpustené ghí maslo. Po vymiešaní mokrých surovín ich pridáme do sypkej zmesi. Odporúčame vymiešať elektrickým mixérom, aspoň 3 minúty.
3. Zmes si rozdelíme na dve polovice. Do jednej polovice cesta pridáme kakao.
4. Predhrejeme si rúru na 200 °C.
5. Košíčky plníme na striedačku vanilkovou a kakaovou zmesou. Plníme ich približne do polovice. Do cesta povtláčame nakrájanú čokoládu a čučoriedky.
6. Pečieme 15 - 20 min.
„Srdecne dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky. Zostavam s pozdravom a prajem vela spokojnych zakaznikov. Pekny den.“