Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dobry den, dakujem Vam za rychle vybavenei mojej objednavky. Oreganovy extrakt ma uz doma, vynikajuci.“
Martina
Suroviny | |
Špaldová múka | 200 g |
Ghí maslo | 120 g |
Kypriaci prášok na pečenie | 2 ČL |
Vanilkový cukor | 8 g |
Trstinový cukor | 100 g |
Vajce | 1 ks |
Polotučné mlieko | 120 ml |
Mliečna čokoláda na varenie | 110 g |
Kakao | 20 g |
Soľ | štipka |
Čučoriedky | podľa chuti |
Každý z nás už vyskúšal kúsok neba v podobe mäkkučkého muffinu. Tento malý koláčik sa dá urobiť na mnoho spôsobov. A čo je najpodstatnejšie- presne podľa vašej chuti. Receptov na muffiny nájdeme naozaj mnoho. Ale len jeden recept je taký, ktorý je: z kvalitných surovín, hotový do polhodiny, vhodný aj pre začiatočníkov. Duo kvalitnej čokolády a čučoriedok? Tomu proste neodoláte! Garantujeme, že toto bude váš najobľúbenejší recept na vláčne muffiny. Prichystajte si suroviny, ideme na to!
1. Zmiešame si sypké suroviny: preosiatu múku, cukor, prášok do pečiva, a vanilkový cukor.
2. Elektrickým mixérom zvlášť vymiešame vajíčko so štipkou soli. Pridáme mlieko a rozpustené ghí maslo. Po vymiešaní mokrých surovín ich pridáme do sypkej zmesi. Odporúčame vymiešať elektrickým mixérom, aspoň 3 minúty.
3. Zmes si rozdelíme na dve polovice. Do jednej polovice cesta pridáme kakao.
4. Predhrejeme si rúru na 200 °C.
5. Košíčky plníme na striedačku vanilkovou a kakaovou zmesou. Plníme ich približne do polovice. Do cesta povtláčame nakrájanú čokoládu a čučoriedky.
6. Pečieme 15 - 20 min.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dobry den, dakujem Vam za rychle vybavenei mojej objednavky. Oreganovy extrakt ma uz doma, vynikajuci.“
Martina