Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Vážení klienti, posledné zásielky pred Vianocami expedujeme 20.12.2024.
Medzi sviatkami expedujeme tovar priebežne, no iba zo skladových zásob. Zatvorené máme iba 2 dni: 23.12 a 31.12.2024.
Prajeme vám pokojné prežitie Vianoc a všetko dobré v Novom roku 2025.
Potraviny
Kozmetika a drogéria
08.11.2016 - 10:54

Matcha milkshake

Jednoducho všetko nahádžeme do mixéra a vymixujeme na hladkú zmes. Ihneď podávame a vždy pripravujeme čerstvý. Dobrú ... celý recept

Matcha milkshake
03.11.2016 - 12:19

Špaldové hniezda

Najprv si pripravíme kvások: do teplého mlieka pridáme cukor, štipku soli a rozmrvené droždie. Zatiaľ čo kvások pracuje, pripravíme si misu kde dáme preosiatu múku, PDP, stéviu, cukor, mlieko a roztopené maslo izbovej teploty (nie horúce!). Mixérom spracujeme na hladké cesto, ktoré necháme ... celý recept

Špaldové hniezda
02.11.2016 - 10:07

Sladké ovsené štvorčeky

Cukor, maslo, med, arašidové maslo = dáme do jednej nádoby a zahrejeme v mikrovlnnej rúre, aby sa suroviny roztopili. Zatiaľ v druhej mise zmiešame vločky, semienka, soľ, škoricu, nakrájané kúsky čokolády. Spojíme obe zmesi dokopy (odporúčame spojiť až tá prvá zmes prechladne, inak sa ... celý recept

Sladké ovsené štvorčeky
26.10.2016 - 14:29

Perník z kefíru

Najprv si zmiešame suché prísady, potom pridáme všetky mokré a vymixujeme na hladkú zmes, ktorú vylejeme na menší plech (vymastený kokosovým olejom a vysypaný orechmi) a pečieme vo vopred predhriatej rúre pri teplote 180º C – 20 minút. Až po úplnom vychladnutí pokrájame, natrieme džemom a na ... celý recept

Perník z kefíru
11.10.2016 - 10:16

Syrovo – cesnakové trojuholníky

Najprv si pripravíme kvások. Do vlažného mlieka pridáme cukor a rozdrobíme droždie. Zakryjeme a necháme kvások pracovať. Suroviny na cesto dáme do jednej misy, potom pridáme kvások a vypracujeme cesto, ktoré necháme kysnúť na teplom mieste. Cca 45 minút, jednoducho pokým výrazne nezväčší svoj ... celý recept

Syrovo – cesnakové trojuholníky
04.10.2016 - 11:21

Strúhaný bezlepkový koláč

Suroviny na cesto spracujeme rukou na celistvé, vláčne cesto. Zabalíme do fólie a dáme na cca 30 minút do mrazničky. Za túto dobu si nachystáme náplň. Vajcia oddelíme. Žĺtky vymiešame s maslom a stéviou do peny. Tvaroh, vanilku a hrozienka taktiež zmiešame, spojíme spolu so žĺtkami a zľahka ... celý recept

Strúhaný bezlepkový koláč
30.09.2016 - 10:38

Kuracie fašírky

Na oleji si do zlatista opražíme na drobno nakrájanú cibuľu. V mise zmiešame pomleté mäso, vajce, koreniny a prelisovaný cesnak. Nakoniec pridáme mierne vychladenú cibuľu a dôkladne zmiešame, aby sa všetky chute spojili. Pre lepšiu chuť si zmes môžeme pripraviť deň vopred a nechať odležať v ... celý recept

Kuracie fašírky
22.09.2016 - 10:20

Pirohy z vločiek a tvarohu

Vajíčka so soľou vymiešame v mise vidličkou, pridáme tvaroh a cca polovicu múky z vločiek. Miesime a postupne pridávame zvyšok vločiek, kým sa všetky suroviny nespoja do nelepivého cesta. Cesto vyvaľkáme na najtenšiu možnú hrúbku a porežeme na štvorčeky, ktoré naplníme zvolenou plnkou. Pirohy ... celý recept

Pirohy z vločiek a tvarohu

Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dobry deň,dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky potešila ma nasa postarka uz hned zrana,dakujem“

Evka Baloghová