Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaVšetky suroviny na lievance zmiešame v 1 miske lyžicou. Vznikne trošku lepivá zmes, z ktorej vytvarujeme guličky a následne také menšie placky o veľkosti cca našej dlane. Odporúčam si ruky zakaždým umývať, aby sa s cestom lepšie pracovalo. Pečieme na rozpálenom kokosovom oleji do ktorého sme ... celý recept
V horúcej vode necháme rozpustiť kokosový cukor a maslo. Keď je voda vlažná, pridáme ½ kocky droždia a necháme prikryté podkysnúť. Potom pridáme múku a varechou ju zamiešame do kvásku. Ručným mixérom cesto ďalej miesime a pridávame ešte múku (kým sa cesto neodlepuje od stien misky (cca ... celý recept
Bielka si oddelíme od žĺtok. Vymiešame tuhý sneh. Osobitne vymixujeme žĺtka, kakao, kefír, sódu b., prášok do pečiva a stéviu. Obe hmoty si opatrne spojíme a rovnomerne rozotrieme na väčší plech (40x35 cm) vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 170° C 15 minút. Po ... celý recept
Všetky suroviny na korpus vymixujeme. Hmotu prstami roztlačíme do okrúhlej tortovej formy vymastenej kokosovým olejom. Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180° C – 3 minúty. Zatiaľ vymixujeme všetky suroviny na cesto. Vylejeme na korpus a pečieme ďalej cca 30 minút, kým sa tvaroh nezapečenie. ... celý recept
Cviklu dáme variť na cca 1 hodinu, kým nezmäkne. Ošúpanú ju nakrájame a ponorným mixérom rozmixujeme na kašu. Nad parou si roztopíme všetku čokoládu spolu s maslom. Tieto obe hmoty spolu zmiešame. Pridáme vajíčka, ktoré sme si predtým rozšľahali spolu s čokoládovým sirupom a stéviou. ... celý recept
V mise zmiešame všetky suroviny. Maslo je lepšie pred použitím roztopiť. Rozmixujeme na hladkú hmotu a necháme pár minút postáť. Pečieme klasicky na panvici, len s tým rozdielom, že použijeme zdravšiu alternatívu oleja – kokosový tuk. Podávame plnené džemom, s kúskami čerstvého ovocia a ... celý recept
Najprv si oddelíme žĺtko od bielka. Vyšľaháme tuhý sneh. Roztopíme si maslo, ktoré si necháme trošku prechladnúť. Zatiaľ zmiešame pohánku, prášok do pečiva, štipku soli, žĺtok, stéviu, mlieko a kefír. Pridáme maslo. A nakoniec jemne vmiešame tuhý sneh. Waflovač potierame roztopeným ... celý recept
1 hrnček = 250 ml Hrozienka si namočíme do likéru (alebo rumu, alebo iba do vody) vopred! Aspoň 2 - 3 hodiny a potom ich scedíme. Zvyšný likér do receptu nepoužívame. Amarantové vločky + orechy + maslo + banán nakrájaný na plátky + kokosový cukor – opražíme na panvici tak, aby sa všetko ... celý recept
„Ďakujem vám krásne za vaše služby. Som spokojná určite to nebol posledný nákup :) “