Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Ďakujem, som spokojná s doručeným tovarom a s rýchlosťou vybavenia objednávky.“
Bertóková Beáta
Príprava a pečenie vianočných dobrôt je neoddeliteľnou súčasťou Vianoc, ktorá k ním každoročne patrí. Každá gazdinka má svoje tradičné recepty, avšak v mnohých domácnostiach je obľubou skúšať i nové, neobvyklé tipy na vianočné pečenie. Vianočné medovníčky patria jednoznačne ku ... celý recept
Pripravte si rýchly a ľahký obedík v podobe cestovín a bezmäsitých ingrediencíi, ktoré odľahčia Vaše trávenie. Cícer je strukovina, ktorá si zaslúži svoje využitie v kuchyni. Je časovo nenáročný na svoju prípravu a svojou orieškovou chuťou spestrý celkovú chuť jedla. Na prípravu možno ... celý recept
Hokkaido - obľúbený druh tekvice možno využiť do rôznych slaných i sladkých jedál. Svojou výnimočnou chuťou a zdravotnými benefitmi prinesie do vašej zbierky receptov obľúbenú surovinu pre prípravu jedál. Hokkaido je navyše naozaj nízko kalorická bomba. Základom pre lievance z tekvice Hokkaido ... celý recept
Je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínu C, bielkovín i betakaroténu. Znižuje riziko výskytu rakoviny, čistí krv a je pre telo skvelou zásobárňou kyseliny listovej, veľmi dôležitej pre tehotné ženy. To všetko a ďaleko viac ponúka brokolica. Pripravili sme si pre vás recept, ktorým jednoznačne ... celý recept
Múku preosejeme, zmiešame so sódou bikarbónou, pridáme zvyšné suroviny a všetko spolu dobre vymiešame. Na vrch cesta navrstvíme nastrúhané jabĺčka (bez vymačkania šťavy) a posypeme škoricovým cukrom. Dáme upiecť do vyhriatej rúry na 180°C na cca 25-30 minút. Poznámka: Hrnček má objem ... celý recept
V hrnčeku teplého mlieka rozputíme tabletky stévie, pridáme ryžový sirup a dobre premiešame. Suroviny dáme do misky, pridáme mlieko so sladidlami a premiešame lyžicou. Pomocou PL naplníme mafinové papierové košíčky, ktorými sme vystlali silikónové. Pečenie 10 minút na 220°C a 10 minút na ... celý recept
Postup: Vajíčka oddelíme a najprv vymiešame žĺtka spolu s kokosovým cukrom do peny. Rozpustíme si čokoládu, postupne pridávame a šľaháme. Následne olej, vodu, potom múku zmiešame s PDP. Bielka vyšľaháme osobitne a zľahka vmiešame. Zvolenú formu vymažeme, vysypeme a pečieme pri teplote 180 ... celý recept
Postup: Najprv si na prepustenom masle (ghí) si do zlatista orestujeme na tenko nakrájaný pór. Potom zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, pridáme mrkvu, petržlen zemiaky a štipku chilli. Zakryjeme a dusíme do mäkka. Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme ponorným mixérom a podávame. Dobrú ... celý recept
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Ďakujem, som spokojná s doručeným tovarom a s rýchlosťou vybavenia objednávky.“
Bertóková Beáta