Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaPríprava a pečenie vianočných dobrôt je neoddeliteľnou súčasťou Vianoc, ktorá k ním každoročne patrí. Každá gazdinka má svoje tradičné recepty, avšak v mnohých domácnostiach je obľubou skúšať i nové, neobvyklé tipy na vianočné pečenie. Vianočné medovníčky patria jednoznačne ku ... celý recept
Pripravte si rýchly a ľahký obedík v podobe cestovín a bezmäsitých ingrediencíi, ktoré odľahčia Vaše trávenie. Cícer je strukovina, ktorá si zaslúži svoje využitie v kuchyni. Je časovo nenáročný na svoju prípravu a svojou orieškovou chuťou spestrý celkovú chuť jedla. Na prípravu možno ... celý recept
Hokkaido - obľúbený druh tekvice možno využiť do rôznych slaných i sladkých jedál. Svojou výnimočnou chuťou a zdravotnými benefitmi prinesie do vašej zbierky receptov obľúbenú surovinu pre prípravu jedál. Hokkaido je navyše naozaj nízko kalorická bomba. Základom pre lievance z tekvice Hokkaido ... celý recept
Je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínu C, bielkovín i betakaroténu. Znižuje riziko výskytu rakoviny, čistí krv a je pre telo skvelou zásobárňou kyseliny listovej, veľmi dôležitej pre tehotné ženy. To všetko a ďaleko viac ponúka brokolica. Pripravili sme si pre vás recept, ktorým jednoznačne ... celý recept
Múku preosejeme, zmiešame so sódou bikarbónou, pridáme zvyšné suroviny a všetko spolu dobre vymiešame. Na vrch cesta navrstvíme nastrúhané jabĺčka (bez vymačkania šťavy) a posypeme škoricovým cukrom. Dáme upiecť do vyhriatej rúry na 180°C na cca 25-30 minút. Poznámka: Hrnček má objem ... celý recept
V hrnčeku teplého mlieka rozputíme tabletky stévie, pridáme ryžový sirup a dobre premiešame. Suroviny dáme do misky, pridáme mlieko so sladidlami a premiešame lyžicou. Pomocou PL naplníme mafinové papierové košíčky, ktorými sme vystlali silikónové. Pečenie 10 minút na 220°C a 10 minút na ... celý recept
Postup: Vajíčka oddelíme a najprv vymiešame žĺtka spolu s kokosovým cukrom do peny. Rozpustíme si čokoládu, postupne pridávame a šľaháme. Následne olej, vodu, potom múku zmiešame s PDP. Bielka vyšľaháme osobitne a zľahka vmiešame. Zvolenú formu vymažeme, vysypeme a pečieme pri teplote 180 ... celý recept
Postup: Najprv si na prepustenom masle (ghí) si do zlatista orestujeme na tenko nakrájaný pór. Potom zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, pridáme mrkvu, petržlen zemiaky a štipku chilli. Zakryjeme a dusíme do mäkka. Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme ponorným mixérom a podávame. Dobrú ... celý recept
„Mam pochybnosti vzdy ked kupujem cez internet, ale s vasim obchodom som bola spokojna a nakupim aj nabuduce.“