Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaDetská kaša bez obsahu lepku a laktózy, zdroj vápnika, železa a niacínu.
Špeciálne spracované ovsené kaše, bez obsahu lepku a pšenice.
Instantné kaše plné cereálií, prospešných sacharidov, zdravých tukov a vlákniny.
Lahodné cereálne instatné kaše vhodné aj pre celiatikov.
Kaše s vysokou nutričnou hodnotou ideálne aj ako súčasť športového jedálnička.
Sladká chrumkavá dobrota ako stvorená pre racionálnu a zdravú
Základ tvorí kukuričná, ryžová múka a poriadna dávka čokolády.
Naštartujte trávenie, zasýťte sa a dodajte svojmu telu potrebnú energiu.
Bezlepkové pečené vločky dochutené pochúťkami ako čokoláda, jahody či orechy.
S vysokým obsahom bielkovín, bez cukru a množstvom cenných látok.
Zapečené ovsené vločky v skvelých variáciách rozmanitých chutí.
Predstavuj eme skvelého spoločníka pre moderné a výživné stravovanie.
Originálna alternatíva pre jednoduché a bleskové raňajky.
Vyrobené výlučne z čisto prírodných a prirodzene bezlepkových surovín.
Medzi prednosti Kaše Naturálky patrí jej variabilnosť použitia.
Kaša v praktickom balení, bez lepku a prídavku cukru.
Prekvapte chuťové poháriky dobrodružnou cestou za výnimočnými müsli.
Chuťovo výborné zapekané müsli ideálne s mliekom alebo s jogurtom.
Špeciálne müsli s nádychom vianočnej atmosféry z perníkového korenia.
Vynikajúca chuť z poctivých surovín bez zbytočných náhrad a konzervantov.
Naklíčenie pomáha uvoľniť všetky dôležité živiny a uľahčuje trávenie.
Príprava raňajok nebola nikdy jednoduchšia - kaše ovsené a pohánkové.
Ovsené otruby v prémiovej BIO kvalite, vyrobené z jedného z najzdravších zŕn!
Lahodné pečivo, obsahuje náplň z čokolády a lieskových orieškov.
Vďaka bezlepkovému zloženiu sú vhodné pre celiatikov a milovníkov chrumkania.
Je nabitá kvalitnými bielkovinami s nižším podielom sacharidov a tukov.
Raňajkové cereálie vyrobené bez palmového oleja a v špičkovej kvalite.
Hneď po prebudení nabije telo energiou a skvelo zasýti na dlhší čas.
Ovsené vločky sú nestarnúcou klasikou medzi raňajkovými jedlami.
100% čisté, BIO vločky bez pridaných konzervantov, cukru alebo soli.
Organické vločky bez obsahu lepku, prídavných látok (soli, cukru) a konzervantov.
Raňajkové cereálie je pokrm vyrobený zo spracovaných zŕn, ktoré sú väčšinou prvým jedlom dňa. Podávajú sa studené väčšinou v zmesi s mliekom, jogurtom, niekedy s ovocím, alebo voľné a suché. Do popredia sa dostali pre svoje nutričné hodnoty a cenný obsah vlákniny. Pri niektorých druhoch sa obohacujú o vitamíny, minerály, ale aj stopové prvky v závislosti od požiadaviek. Müsli vzniklo okolo roku 1900. Na svedomí ich má švajčiarsky lekár, ktorý ich pripravoval pre svojich pacientov v nemocnici. Základ tvorili ovsené vločky, ovocie a orechy. Rozoznávame dva druhy suché a čerstvé. Suchý druh predstavuje vlastne sypkú zmes z vločiek, sušených ovocných plodov, orechov a semienok. Okrem ovsa sa na ich výrobu v súčasnej dobe používa pšenica, pohánka a pšeno. Tiež sa pridávajú kúsky čokolády, med alebo rôzne korenie. Bývajú často namiešané a stačí ich len nasypať do misky, pridať mlieko, mliečne výrobky a jesť. Čerstvý druh je zložitejší na prípravu. Vločky sa močia vo vode alebo ovocnej šťave. Tiež sa používa jemno nastrúhané šťavnaté ovocie. Všetky zvyšné suroviny sú viac menej čerstvé. Príkladom sú kúsky ovocia, syru, tvarohu, citrónová šťava, nastrúhané orechy, semienka a pod. Najobľúbenejším korením je škorica. Teplé cereálie sa väčšinou označujú ako kaše. Môžu sa však pripravovať aj ako studené.
Kaše z obilnín patrili medzi tradičné jedlá Severnej Ameriky a Ruska už v staroveku. Na prípravu sa používal aj hrach alebo fazuľa. V mnohých kultúrach boli prvým jedlom dňa. Severoamerický domorodci pripravovali krupicu, ktorá si našla obľubu aj u nás. Uvarená sa podáva ešte tepla, spolu s maslom, cukrom a kakaovým práškom. Kaše sa pripravovali z drvených obilnín zmiešané s vodou. Obľúbené boli najmä varené. Ako sladidlá sa používal javorový sirup alebo med. Dnes sú rozšírené po celom svete a líšia sa len drobnosťami v spôsobe prípravy. V Kanade sa pripravujú teplé s mliekom alebo smotanou a javorovým sirupom. V Číne je známa tzv. ryža Congee, ktorá sa pripravovala v zmesi niektorých ďalších obilnín ako kukurica a proso. V Grécku sa kukuričná múka nalieva do vriaceho mlieka. Výsledkom je pokrm veľmi hustej konzistencie, ktorý sa využíva najmä ako výživa pre deti. V Írsku sú rozšírené najmä ovsené vločky a to buď celé alebo rezané. V Rusku sa do popredia dostala kaša z pohánky alebo iného obilia. V Južnej Afrike sa vyrábajú najmä z kukurice a pšenice. Sú podávané s mliekom a cukrom. Majú veľmi hustú krémovú konzistenciu. Do popredia sa dostali najmä vďaka prisťahovaným holandským a francúzskym farmárom.
„Mam pochybnosti vzdy ked kupujem cez internet, ale s vasim obchodom som bola spokojna a nakupim aj nabuduce.“