Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSkvelo sa hodí do jedálnička pri bezlepkovej diéte a nie len pre celiatikov.
Plantainová múka je 100% bezlepková múka vyrobená zo zelených banánov.
Ponúkajú možnosť experimentovania v kuchyni a nové kulinárske možnosti.
Amarantová, pohánková, ryžová, kukuričná, lupinová, pšenová...
Ražná /žitná, pšeničná, špaldová celozrnná múka v BIO kvalite.
Je bohatá na tuky, čo prepožičiava koláčom lahodnú orieškovú chuť.
Varenie s bezlepkovými múkami je jedinečnou možnosťou náhrady bežných múk.
Ľanová a konopná múka je cenný prírastok do každého jedálnička. Bez lepku.
Plusom kvaskovacích múk je čisté zloženie bez prídavných látok a konzervantov.
Bambusová múka je ideálna pre diabetikov a ľudí s potravinovými alergiami.
Vynikajúca na detoxikáciu, funkciu pečene a posilnenie imunity.
Ovsená múka, ryžová múka, arašidová múka, kokosová múka, plantajnová múka.
Múka z celých ryžových zŕn, vhodná aj ako súčasť bezlepkových diét.
Bezlepkový škrob, ktorý sa extrahuje z koreňa tropickej rastliny Maniok.
Múka je základ každej špajze. Niektoré druhy múk sú však oveľa zdravšie ako iné. Napríklad biele múky sa považujú za menej zdravé, pretože sa z pšenice odstraňujú otruby a klíčky, ktoré uchovávajú väčšinu vlákniny a živín. Mnoho ľudí preto nahrádza bielu múku zdravšími a hlavne výživnejšími možnosťami. Alternatívne múky sú väčšinou bezlepkové a prinášajú množstvo nových chutí do každodenného varenia a pečenia.
Medzi ďalšie známe múky bez lepku patria: tapioková múka, maková múka, kukuričná múka, sójová múka či konopná múka. Z tých druhov múk, ktoré obsahujú lepok dominuje manitoba múka a špaldová múka.
„Dakujem za zasielku, prisla v poriadku a ako vzdy rychlo. Dakujem aj za darcek, milo potesil.“